Wis Cukup Didi Kempot Wis Cukup lagu mp3

Wis Cukup

- Didi Kempot 31

Lirik lagu Wis Cukup terbaru

Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo
Aku ra loro ati karo kowe
Senajan aku kerep kok larakke
Mung siji wedi sing tak pikirake
Aku ojo nganti ditinggalke
reff:
Bebasan nangis, wis ra metu iluhku
Nangis, nangisi roso tresnoku
Bebasan loro, wis suwe ra entuk jantu
Marine yen kowe ra ninggal aku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe loro atiku
Wis cukup, nggonmu gawe
Gawe nangis mripatku
Tak tompo, ora popo

Lihat Lebih


Download lagu Wis Cukup Mp3 gratis

Download lagu Mp3 Wis Cukup baru terbaik- Tangga Lagu - di Lagu123.Biz, Dengarkan MP3 Wis Cukup terima kasih telah mengunjungi websiteLagu123.Biz Download Lagu Terbaru Wis Cukup download gratis - Lagu123.Biz
Download baru Wis Cukup - Gudang Lagu Mp3 - di Lagu123.Biz, Download lagu Wis Cukup mp3 terbaik di Lagu123.Biz